Вгору
  • Посвята в студенти Європейського університету – 2015
  •  

picДля кожної родини 1 вересня – є не просто черговим днем поточного року. Це не лише традиційний День знань, це – початок нового життєвого етапу (для першокурсників та їх батьків), це – крокування до поставленої мети (для старшокурсників), це – удосконалення своєї фахової майстерності (для педагога).

picУ Європейському університеті Дню знань передують урочистості з нагоди посвяти першокурсників в студенти. 31 серпня 2015 року з вітальним словом до усіх присутніх звернулися засновники закладу: ректор Європейського університету, професор Іван Іванович Тимошенко, перший проректор, професор Зоя Іванівна Тимошенко та проректор, професор Олена Іванівна Тимошенко.

picЗ найкращими побажаннями до нових студентів Європейського університету звернулися й численні поважні гості: Голова піклувальної ради Європейського університету, доктор філософських наук, професор – Анатолій Володимирович Толстоухов, Архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного Синоду, голова Інформаційного управління - ЄВСТРАТІЙ, перший секретар посольства республіки Білорусь в Україні – Пан Герман Пузирний, Перший віце – президент Українського союзу промисловців і підприємців - Сергій Мефодійович Прохоров, Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців з корпоративної безпеки, доктор юридичних наук, професор - Василь Васильович Крутов, віце-президент Академії педагогічних наук України, доктор технічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України, лауреат Державної премії України – Андрій Миколайович Гуржій.

picСеред гостей також були: тимчасовий повірений у справах Федеративної Республіки Нігерія в Україні - Пан Афолабі Джуліус Адефідіпе, консул посольства Республіки Ірак в Україні - Пан Назар Маджід Джихад та керівник служби протоколу Президента Українського союзу промисловців і підприємців - Лариса Геннадіївна Розуменко.

picЗапашним короваєм батьки Європейської родини Іван Іванович та Зоя Іванівна Тимошенки зустріли першокурсників бажаючи щасливої студентської долі. На університетській площі студенти Інституту шоу-бізнесу виконали Святковий вальс. За традицією нашого університету першокурсники проголосили урочисту клятву студентів та отримали з рук Івана Івановича та Зої Іванівни символічний студентський квиток та ключ до країни знань, а також доторкнулися до «Її величності Студентської Шари», щоб пощастило на першій сесії.

pic picpic
pic pic pic
pic pic pic
pic pic pic
pic pic pic
pic pic pic
  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard