Вгору
  • Студенти Європейського університету відвідали Будинок Уряду
  •  

3 березня студенти Європейського університету відвідали Будинок Уряду та дізналися цікаві факти про роботу Секретаріату Кабінету Міністрів і Державного секретаря Кабінету Міністрів України.

В Музеї історії урядів України студенти відвідали екскурсію про діяльність урядів, що діяли на території України від 1917 р. до наших днів від Володимира Татаренка;

На зустрічі з Державним секретарем Кабінету Міністрів України Володимиром Бондаренком студенти дізналися про побудову кар'єри держслужбовця, баланс робочого та вільного часу, хоббі та книжки;

Особливу зацікавленість у студентів викликали питання, як стати державним службовцем і яких саме службовців потребує Уряд на сьогодні. Володимир Бондаренко розповів про конкурси на заміщення вакантних посад державних службовців, а також навів такі затребувані якості кандидатів, як індивідуальність, аналітичні здібності, лідерство, вміння налагоджувати якісні комунікації. Водночас, як підкреслив Державний секретар, молода людина має розуміти, що кожна сходинка кар’єри на державній службі вимагатиме щоденної роботи над удосконаленням своїх компетенцій.

Також студентам було запропоновано скористатися можливістю стажування в Секретаріаті Кабінету Міністрів, яку запроваджено з ініціативи Державного секретаря Кабінету Міністрів.

Для студентів Європейського університету було організовано екскурсію Будинком Уряду, а також зустріч з керівником проекту Дія Мстиславом Баніком, який детально презентував, як згаданий проект спрощує комунікацію українців з державними органами.

Дякуємо за організацію декану факультету інформаційних систем та технологій Європейського університету Людмилі Анатоліївні Кургузенковій та декану факультету економіки та менеджменту Європейського університету Тетяні Валеріївні Харчук!

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard