Вгору
  • Тренінг для викладачів "Технології стартапу" від стартап-клубу ЄУ
  •  

Факультет інформаційних систем та технологій і стартап клуб Європейського університету запрошують інноваційних, креативних викладачів на онлайн тренінг з розвитку університетської стартап екосистеми та студентського стартап руху.

Івент проводиться з метою реалізації політики Міністерства освіти України та Міністерства цифрової трансформації України в частині підтримки інноваційних молодіжних проєктів та ініціатив, задля підвищення якості підготовки фахівців, конкурентноспроможності випускників, формуванню у студентів компетенцій креативного, інноваційного мислення і підприємницьких навичок, спираючись на позитивний досвід розвитку студентського стартап руху у Європейському університеті.

Учасники тренінгу дізнаються про:

успішний досвід створення університетської стартап екосистеми від координатора стартап програми Європейського університету Олени Скляренко;
концепцію, принципи роботи та адженду стартап клубу від операційної команди клубу СОТ;
місію та програми Мережі академічних бізнес-інкубаторів YEP для підвищенняк валіфікації викладачіввід Рroject-manager YEP Гусейна Гіясова;
як стати сертифікованим стартап-тренером від SMM-менеджера Яніни Колодінської.

Весна надихає на нові ідеї та креативний розвиток. Тож чекаємо на цьому івенті викладачів, бажаючих поринути в світ інновації і стартапів та стати керівниками студентського стартап руху у своєму структурному підрозділі!

Дата проведення тренінгу:

7 квітня 2021 року
Час: 16:00-17:00

! Доступ до тренінгу (Zoom):


Ідентифікатор: 6670218525

Код доступу: 54321

https://us04web.zoom.us/j/6670218525?pwd=RUxGZ0c1UG11d1IyU0tZUFU3M3c0Zz09

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard