Вгору
  • В Європейському університеті відбулися заходи присвячені 70-й річниці початку Великої Вітчизняної війни
  •  

22 червня 2011 року відбулися заходи присвячені 70-й річниці початку Великої Вітчизняної війни і героїчної оборони м. Києва у 1941 році у вищому навчальному закладі "Європейський університет" за участю начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Романенко І.О. та голови організації інвалідів війни і Збройних сил Святошинського району м. Києва Яроша П.М.

Зустріч проводила проректор з організаційно-виховної роботи Лукінова Л.В., яка передала слова вдячності ветеранам від ректора Європейського університету, голови Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності, професора Тимошенко Івана Івановича. Гості мали змогу подивитись тематичну експозицію присвячену Великій Вітчизняній війні, а також документальний фільм. Ці матеріали вразили гостей своїм живим відтворенням жахливих подій війни. Особлива подяка Центру культури та мистецтв і його директору Жуковійній С.А. за підбір матеріалів для тематичної експозиції та фільму, які ветерани планують і надалі використовувати в роботі своїх організацій.

В свою чергу голова організації інвалідів війни і Збройних сил подарував Європейському університету плакати, які були розроблені завдяки архівним даним і дають змогу об'єктивно показати історичні події воєнного лихоліття.

Наприкінці зустрічі, від імені ректора Європейського університету Тимошенко І.І. за патріотичне виховання молодого покоління та з нагоди 70-річчя від початку Великої Вітчизняної війни була вручена Подяка голові організації інвалідів війни і Збройних сил Ярошу П.М. та цінний подарунок.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard