Вгору
  • В Європейському університеті відбувся фінальний онлайн пітчинг весняного стартап семестру
  •  

Відбулася найочікуваніша подія весни у стартап клубі Європейського університету! 12 травня відбувся фінальний онлайн пітчинг весняного стартап семестру!

Команди резидентів, не дивлячись на незвичний онлайн формат та карантинні перешкоди, представили свої інноваційні ідеї у фіналі цього стартап сезону.

Вітаємо три найкреативніші команди, які стали переможцями нашого фіналу за оцінками компетентного журі:
"Black cat" & команда: Василенко Олександр, Діденко Анна, Гримашевич Ілля та Пекуровський Ілля запропонували мобільнии додаток, який об’єднає власників домашніх тварин та допоможе вирішувати їхні проблеми.
"USairB" & команда: Салій Тарас та Кулик Дмитро презентували ідею новітньої технології використання USB пристроїв.
"Gravity ball" & команда Довгалюк Артем, Сінельник Олександр, Лукашенко Олексій та Назаренко Ілля запропонували ідею нового сучасного елементу декору у вигляді магнітного шару.

Усі команди-учасниці фіналу презентували цікаві інноваційні ідеї!
"Starlesson" & команда: Ставінчук Богдан, Новохатній Тарас, Володій Валерій, Соловйов Дмитро із онлайн платформою для вивчення сучасних професій.
"GBC" & команда: Назаренко Артем, Дикуша Ілля та Кисляк Ярослав розробили сучасну комп’ютерну гру з елементами паркуру.
"Happy House" & команда Самокиш Юлія, Сльота Михайло, Єрмолаєва Єлизавета та Вицина Діана запропонували інноваційний проект нового сучасного центру розваг.
Порохницький Владислав та Громов Дмитро представили ідею нового чат боту.

Всі учасники весняного онлайн семестру стартапів отримають сертифікати від YEP!

Переможці нашого фіналу потрапили у регіональний відбір Міжнародної програми з академічного підприємництва і стартапів УЕР! Starter!
Нагадуємо, що фінальний пітчинг УЕР! Starter для команд клубів українських університетів відбудеться 15 травня о 16 годині!
Тож вболіваємо далі разом за наших переможців! Бажаємо їм успіху!

Отже, весняний семестр завершено і ми дякуємо резидентам та експертам, які були разом з нами в цьому онлайн сезоні!
Але не забувайте слідкувати за нашими новинами за хештегом #startupclubeu, бо попереду у нас для вас ще багато цікавинок і новинок!

Довідка:
Розвиток мережі підприємницьких клубів на базі університетів та інкубаційна програма для стартапів YEP!Starter відбуваються за підтримки, USAID Ukraine - Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерства закордонних справ Естонії та університету Тарту.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard