Вгору
  • Відбувся чемпіонат Європейського університету з «Брейн-Рингу»
  •  

pic30 березня в Європейському університеті, який цього року відзначає своє 25-ти річчя, відбувся грандіозний захід - чемпіонат з Брейн-Рингу, який успішно організувала Студентська рада. У змаганнях брали участь 5 команд, які були сформовані з числа найкращих студентів - представників факультетів економіки та менеджменту, інформаційних систем і технологій, юридичного факультету, факультету безпеки підприємств та Бізнес-коледжу.

picДля команд буди підготовлені найцікавіші питання з різних сфер та галузей знань – географії, фізики, біології, історії, культурології, суспільствознавства тощо. За допомогою інформаційних технологій Європейського університету відбулась сучасна та захоплююча гра студентських команд-ерудитів. Переповнений хол вболівальників надав серйозну підтримку кожній команді.

У першому раунді відбулось 10 цікавих боїв, під час яких кожна команда з п'яти студентів зустрічалась зі всіма командами суперників. Найбільшу та рівну кількість балів за результатами першого раунду отримали команди Бізнес-коледжу та факультету інформаційних систем і технологій. Другу позицію зайняв факультет економіки та менеджменту, а третю – команда факультету безпеки підприємств. Таким чином, у другому раунді Брейн-Рингу за 3 місце зустрілись команди факультету економіки та менеджмету та факультету безпеки підприємств, а за почесне 1 місце – команди Бізнес-коледжу та факультету інформаційних систем і технологій.

pic pic pic

В результаті фінальної гри переможцем Брейн-Рингу стала команда Бізнес-коледжу «Ранкова зірка» ( 1 місце). Друге місце зайняла команда факультету інформаційних систем і технологій. На третьому місці опинилась команда факультету економіки та менеджменту. Команда Бізнес-коледжу отримала почесний Кубок переможця, грамоту та великий торт.

pic pic pic

Будемо із задоволенням чекати наступного чемпіонату Європейського університиету з Брейн-Рингу.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard