Вгору
  • Випускник Європейського університету - 2009
  •  

19 червня 2009 року в Європейському університеті відбулося традиційне свято «Випускник Європейського університету - 2009».

Відкрив свято - ректор Європейського університету, професор Іван Іванович Тимошенко.

Випускник Європейського університету - 2009Традиційно благословив та освятив випускників Європейського університету – Єпископ Васильківський, вікарій Київської єпархії, Речник Української православної церкви Київського патріархату – владика Євстратій.

Від ректорату Європейського університету до випускників, батьків та професорсько-викладацького колективу з щирими вітальними словами звернулися Перший проректор Європейського університету, професор Зоя Іванівна Тимошенко та Директор Інституту права та безпеки підприємництва, професор Олена Іванівна Тимошенко.

З найкращими побажаннями до вчорашніх студентів звернулися численні поважні гості: народний депутат, Голова піклувальної ради Європейського університету – Анатолій Володимирович Толстоухов; перший віце-президент, Генеральний секретар Українського національного комітету Міжнародної торгової палати – Володимир Юрійович Михайлов; заступник голови Святошинської районної у м. Києві державної адміністрації – Олександр Григорович Кононенко; перший секретар Посольства Китайської Народної Республіки в Україні, професор – Лі Фаюань.

Випускник Європейського університету - 2009Головною подією свята стало урочисте вручення ректором Європейського університету, професором Тимошенко Іваном Івановичем дипломів студентам-випускникам та нагородження найактивніших серед них дипломами за активну участь у громадському та культурно-мистецькому житті університету.

З щирим батьківським словом до випускників звернулися рідні та близькі майбутніх фахівців, а представники від батьківського комітету Європейського університету на знак поваги до засновників Європейського університету - Івана Івановича, Зої Іванівни та Олени Іванівни вручили їм український рушник з хлібом-сіллю, що, як відомо, символізує щирість, вдячність, повагу та побажання процвітання.

Кожного року, як символ миру, здійснення мрій та сподівань, випускники Європейського університету відпускають у небо кольорові кульки. Це символічне дійство відбулося і в цей день – день 16-го випуску в стінах Європейського університету. Цього разу в небо злетіло 16 символічних біло-блакитних кульок.

Наприкінці свята, за українською традицією : «На щастя. на долю!» студенти-випускники розбили горщик і кожен випускник взяв його символічну частинку для того, щоб в майбутньому, в останню п’ятницю березня на традиційних зустрічах випускників минулих років цей символ студентського братерства відновити і згадати чудові студентські роки в своїй альма-матер – Європейському університеті!

Проректор з виховної роботи
Європейського університету
Пашкова О.Б.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard