Вгору
  • Вітаємо студентів - переможців батл-турніру з програмування в Європейському університеті!
  •  

 Оголошуємо результати Батл-турніру з програмування «Перегони – 2021», що був успішно проведений  30 квітня 2021 року кафедрою інформаційних технологій, кібербезпеки та математичних дисциплін Європейського університету.

У  турнірі взяли участь студенти 1 і 2 курсів факультету інформаційних систем та технологій Європейського університету та студенти 3 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Фахового бізнес- коледжу.  За умовами конкурсу, за 8 годин кожен учасник мав створити свій проект, який задовольняє поставленим вимогам та обов’язково додати свою «родзинку», що зробить його проект унікальним. Мова написання програми – довільна, за вибором учасника.

Всі студенти, які взяли участь у турнірі, приємно вразили присутніх своїми знаннями з мов програмування (С++, С#, Java), баз даних (MySQL, Access),  використанням фреймворків, а також вмінням представляти і презентувати свій продукт. Глядачі і вболівальники конкурсу, за бажанням, могли брати участь у онлайн-голосуванні та обрати проект, який, на їх думку, був найкращий.

За результатами оцінок компетентного журі, а саме, експерта, кандидата технічних наук, доцента Світлани Василівни Бєсєдіної та завідувача кафедри інформаційних технологій, кібербезпеки та математичних дисциплін Європейського університету, доцента Олени Вікторівни Скляренко, а також із врахуванням вподобань учасників заходу та результатів онлайн голосування переможцями батл-турніру стали:

І місце посіли студенти 1 курсу ФІСТ Артем Погасій, Філіп Маланчук та Родіон Білецький;

ІІ місце поділили студент 2 курсу ФІСТ Денис Косовський,  студент 034 групи Фахового бізнес-коледжу Тарас Кононко та студент 1 курсу  ФІСТ Павел Шевчук;

ІІІ місце зайняли студенти Владислав Правдюк (1 курс) та Марк Піпа (2 курс).

Вітаємо переможців та учасників, бажаємо їм подальших успіхів у розробці власних ІТ-проектів та стартапів і, звичайно, не зупинятися на досягнутому! Адже у наступному навчальному році буде можливість проявити себе знову на черговому батл-турнірі з програмування!

    

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard