Вгору
  • Вітаємо студентів та викладачів Європейського університету, яких відзначено за участь у фіналі національного конкурсу університетських стартапів!
  •  

Студенти та викладачі Європейського університету отримали сертифікати та мотивуючі подарунки за участь у фіналі Національного конкурсу університетських стартапів в межах ініціативи «Підприємницькиий університет» від Мережі академічних бізнес-інкубаторів УЕР, Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, Українського фонду стартапів за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Команда Європейського університету увійшла у 10 найкращих студентських інноваційних проєктів українських університетів і 18 лютого 2021 року взяла участь у фіналі Національного конкурсу стартапів.

Нагадуємо, що з серпня 2020 року Європейський університет долучився до пілотного проєкту «Підприємницькиий університет». Протягом першого семестру 2020-2021 навчального року студенти Європейського університету вивчали нову дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами», брали активну участь у івентах стартап клубу StartupClub EU та плідно працювали над власними креативними бізнес ідеями. За результатами семестру  із 22 студентських команд 3 найкращі стали фіналістами пітчингу інноваційних проєктів у Європейському університеті. Наприкінці грудня стартував набір на національний конкурс стартапів від мережі бізнес-інкубаторів YEP! Понад 120 команд із різних університетів на старті та перших січневих буткемпах, 56 у пів фіналах, і нарешті — 10 фіналістів, серед яких і команда Європейського університету «SmartyInSole»- розумна устілка для взуття з gps навігацією (СЕО — Белецькиий  Родіон, студент 1 курсу факультету інформаційних систем та технологій)!

За навчання технологіям стартапів та якісну підготовку студентів до конкурсу відзначено завідувача кафедри інформаційних технологій, кібербезпеки та математичних дисциплін, координатора стартап клубу Європейського університету Скляренко О.В. та асистента Колодінську Я.О.






 

Бажаємо нашим фіналістам подальших успішних кроків у світі креативності та інновацій!

Слідкуйте за новинами стартап клубу Європейського університету на сторінках у Фейсбук та Інстаграм

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard