Вгору
  • Візит делегації Бахчішехірського університету (Туреччина) м, Стамбул до Європейського університету
  •  

23 листопада 2010 року Європейський університет відвідала делегація керівного складу Бахчішехірського університету (Туреччина) на чолі з президентом університету Енвером Южелем. У складі делегації були також Неждет Текїн (колишній міністр), заступник міжнародного відділу по роботі з країнами СНД Ербай Шірін. Гості ознайомилися зі структурою Європейського університету, відвідали дитячий садок, гімназію, Інститут права та безпеки підприємництва.

Проректор Європейського університету професор Тимошенко О.І. розповіла членам турецької делегації про створення системи безперервної освіти Європейського університету, головні напрями роботи університету та Інституту права та безпеки підприємництва, запропонувала проводити постійні обміни викладачами і студентами споріднених факультетів. У цей же день делегація зустрілась з ректором Європейської університету професором Тимошенко I.І. В ході зустрічі турецька сторона, запропонувала провести міжнародну конференцію за участю Європейського університету в травні 2011 року в Бахчішехірському університеті. Перший проректор проф. Тимошенко З. І. запропонувала посилити роботу з організації академічних обмінів викладачами та студентами обох ВНЗ, друкування статей в наукових збірниках Бахчішехірського та Європейського університетів. Проректор з міжнародних зв'язків доцент Різниченко С.Т, запропонувала проводити щорічні літні школи для викладачів та студентів факультетів Бахчішехірського університету з російської мови та літератури, в рамках якої буде здійснюватися стажування та підвищення кваліфікації викладачів.

Прийнято рішення: розробити спільну програму, щодо співпраці Європейського університету та Бахчішехірського університету.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard