Вгору
  • Дебют першокурсників - 2015
  •  

pic9 вересня 2015 року відбувся щорічний захід - «Дебют першокурсників» - за програмою «Ми шукаємо таланти» на спортивно-оздоровчій базі Європейського університету «Озерне» , в якому брали участь першокурсники Бізнес-коледжу, факультету економіки та менеджменту, факультету інформаційних систем і технологій, факультету безпеки підприємств, юридичного факультету та інституту шоу-бізнесу.

picЦентром культури і мистецтв нашого університету було розроблено програму змагань, в яких першокурсники мали продемонструвати свої творчі, інтелектуальні та спортивні здібності. Змагання відбувалися на таких станціях, як: «Рекорди Європейського» (керівник - Терещук Д.Б.), «Театральна» (керівники - Тітенко Н.М., Нагрудна Н.С.), «Вокальна» (керівник – Семенченко Т.А.), «DANCE»(керівник – Мішин М.Ю.), «Парламент» - Студентська рада Європейського університету, та «Спортивна» - (кафедра фізичної та тактико-спеціальної підготовки). Кожна команда мала маршрутний лист, згідно якого вона мала проходити кожну станцію.

На станції «Рекорди» визначали найвищого, найнижчого, найсильнішого студента та студентку, у якої найдовше волосся та найдовші ноги. Також кожна група мала написати вірш про свою групу або університет.

pic pic pic
Рекордсмени
№ п/п Рекорд ПІП Показники (см)
1 Найвищий Полос В’ячеслав 1,95
2 Найнижчий Щербина Марина 1,43
3 Найсильніший (об’єм біципсу) Савіцький Олег 36
4 Супер-модель (довжина ніг) Мощенко Альона 102
5 Коса-дівоча краса Бондар Діана 81


pic pic pic

На станції «Театральна» першокурсники з готових текстів зіграли цікаві сценки, сценічні етюди, прочитали гуморески, проговорили скоромовки, продемонстрували пантоміми тощо.

picНа станції «Dance» кожна група розучила сучасний танець, який вони продемонстрували на підсумковому концерті.

На вокальній станції студенти виконували найпопулярніші хіти.

На станції «Парламент» Студентська Рада Європейського університету проводила інтелектуальні змагання.

Спортивна станція також виявила своїх лідерів.

Також відбулися екскурсія на міні-ферму та кінна прогулянка.

Захід завершився імпровізованим концертом під час якого були оголошені рекордсмени Європейського університету.

pic pic pic

Отже, підрахувавши бали з маршрутних листів, в «Дебюті першокурсника - 2015» ІІІ місце посіла 311 група факультету безпеки підприємств, ІІ місце поділили між собою 011 група бізнес-коледжу та юридичний факультет та І місце зайняла збірна команда факультету економіки та менеджменту та факультету інформаційних систем та технологій. Переможці отримали солодкі заохочувальні призи.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard