Вгору
  • Дебют першокурсників!
  •  

9 вересня 2009 року на спортивно-оздоровчій базі Європейського університету «Озерне» відбулося щорічне знайомство з першокурсниками за програмою «Ми шукаємо таланти» та конкурс «Дебют першокурсників».

З найкращими побажаннями та словами привітання до першокурсників звернувся наш студентський батько, ректор Європейського університету, Голова Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності, професор Іван Іванович Тимошенко, який в своїй промові побажав нових успіхів, подвигів, звитяг та яскравих, цікавих заходів в студентському творчому житті і наголосив, що умови та матеріально-технічна база Європейського університету у повній мірі відповідає вимогам сучасності.

Дебют першокурсників!День видався по-літньому сонячним, і це ще більше спонукало молоді команди до змагань, тому отримавши маршрутні листи та завдання, одразу після привітання та інструктажу першокурсники відправились на імпровізовані «станції», метою кожної з яких був вияв талантів та організаторських здібностей у наших першокурсників.

Варто відмітити – прийшлось їм зовсім не легко! Адже молоді команди мали змагатися на станціях «Театральна» (керівники - Горяча Н. М., Нагрудна Н. С., Терещук Д.Б.)«Євровокал» ( керівники – Семенченко Т.А.,Олійник Д.В.), «Танцпол» (керівники – Бєлан В.В., Столітня О.Л. Тимченко С.С.), «VIP» ( керівники - Жуковіна С. А., Аматов А.А.), «Туристична» - (керівник - Морозов А.Б.), «Парламентська» - студентський парламент, «Спортивна» - ( керівник - Чочарай З.Ю.) за що їм красно дякуємо! Студенти оцінювались у різних сферах творчості та виявляли свої лідерські навики. Потрібно також відзначити, що наші першокурсники виявились не тільки розумними та кмітливими , а й проявили безліч прихованих талантів! І саме в Європейському університеті вони зможуть реалізувати весь свій потенціал!

Отже, за результатами підрахованих балів найактивнішою стала група № 111, друге місце посіли групи № 112 та 113, і третє почесне місце зайняла група № 212. Вітаємо переможців!!!

Окремо висловлюємо слова подяки ректору Європейського університету Івану Івановичу Тимошенко за ідеологічне та фінансове забезпечення даного заходу.

Одночасно дякуємо нашим керівникам і порадникам за виявлені терпіння та турботу: проректору з виховної роботи – Пашковій Оксані Броніславівні, декану факультету економіки та менеджменту – Гривківській Оксані Василівні, декану факультету інформаційних систем і технологій – Оксіюку Олександру Глібовичу, декану юридичного факультету – Бутенку Андрію Петровичу, декану факультету безпеки підприємств – Сільницькому Юрію Вікторовичу, а також Тимошенку Максиму Олександровичу та Тимошенку Андрію Олександровичу.

В.о. Голови студентської ради
Європейського університету
Стопичева Юліана

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard