Вгору
  • День Європи в Україні
  •  

Вже у вісімнадцятий раз у стінах Європейського університету у травні місяці, коли в Україні відзначають День Європи, студенти збираються на обговорення важливого світоглядного питання – як себе позиціонує наша країна.

Географічно Україна знаходиться в центрі Європейського континенту.

Ментально – багато віків поділяємо спільну історію та цінності.

Політично – поступово наближаємось до політики і права Європейського союзу, зокрема, в сфері освіти та науки.

Україна приєдналася до Болонського процесу – сповідуючи принципи демократичності, прозорості, мобільності та підвищення якості освіти.

Як це відбувається в нашому університеті ми змогли сьогодні почути і побачити.

Студенти продемонстрували свої здобутки з різних напрямів співробітництва з Європою.

Лопата Олексій, студент четвертого курсу ФБ ЄУ, випускник програми подвійного диплому з університетом «Вища школа бізнесу» у м. Домброва - Гурнича (Польща) поділився своїми враженнями о навчанні, екзаменаційній сесії та о процедурі захисту диплому в вищому навчальному закладі європейської країни. Він розповів про початок діяльності української науково-освітньої платформи у сфері безпеки, що дає можливість отримувати нашим студентам інформацію та сприяння в знаходження місця стажування чи працевлаштування.

Колодінська Яніна – студентка першого курсу ФІСТ ЄУ зробила презентацію про підготовку до участі та перемогу у першому  турі  команди Європейського університету в міжнародному конкурсі «Золотий байт».

Про те, як готуються студенти Європейського університету до Міжнародної літньої школи «Євроінтеграція», яка буде проходити у Варшаві в липні 2018 р. розповів студент другого курсу ФБ Кондюк Владислав.

А члени Студентської Ради Європейського університету, які нещодавно повернулися з Болгарії, познайомили присутніх з проектом “Крок до Європи”, в роботі  якого беруть участь.

Про европейські цінності, зокрема, про філантропію розповіла декан ФІСТ, доцент Кургузенкова Л.А. Об участі викладачів університету у наукових конференціях в європейських закладах освіти була доповідь професора Гривківької О.В.

В холі університету працювала книжкова виставка “Дні Європи в Україні”.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard