Вгору
  • «Європейський» має таланти
  •  

picВітаємо всіх наших найулюбленіших викладачів з Днем працівника освіти!

1 жовтня в нашому університеті відбувся феєричний святковий концерт до Дня працівника освіти. Культурно-мистецький центр разом з Студентським парламентом вирішили влаштувати справжнісінькі перегони талантів.

picЩоб всі факультети були задіяні, було оголошено конкурс між факультетами: ФЕМу, ФІСТу, Юридичного, ФБП та Бізнес-коледжу! Кожна команда виступила в 4 конкурсних турах і показала себе у: 1. Візитка. 2.Пісений конкурс. 3.Інтелектуальний конкурс. 4.Танцювальний конкурс. Треба відзначити сумлінну та кропітку роботу журі на святі, яке з великими труднощами обирало переможців нашого свята.

picСтуденти всіх факультетів показали досить таки кумедне шоу в якому були задіяні і наші викладачі, які з радістю та гордістю несли місію прославити свій факультет.

picПо кожній команді можна було зрозуміти хто є хто. Юристи як завжди по своєму серйозні, але їх жарти були відкритими та добрими. Економісти, ох вже ці економісти, вони займають значне місце в університеті, тож неможливо було не помітити їх масштабності на сцені. Фістівці – просто щось неймовірне, вони нам показали як завжди всю глибину термінів своєї професії, яку глядачі намотали на вуса.

picСтуденти ФБП жартували так, що ми ще надовго запам'ятаємо їх найкумедніший та «найсерйозніший виступ», і це було справді найвеселішим виступом за всі роки існування факультету. Звичайно неможливо залишити без уваги студентів Бізнес-коледжу, чий виступ запам'ятався, тим що він був такий …ну просто неймовірний, студенти виступили неперевершено у всіх чотирьох конкурсах.

picПоздоровляємо з перемогою, Бізнес-коледж та ФБП, котрі показали, що вони мають великі таланти. Дякуємо іншим факультетам за участь та бажаємо наснаги в майбутньому!

Ось так відбувся перший день вже справжньої осені та День працівника освіти! Хотілося б побажати нашому Європейському таких же гарних та веселих свят і побільше перемог всім командам!


pic pic pic

З повагою,

Кореспонденти: Аглоткова Анастасія та Покотило Аня (ІІІ-курс ФЕМ)

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard