Вгору
  • Європейський за чисте місто!
  •  

pic29-30 березня 2011 року студенти та науково-педагогічний колектив Європейського університету прийняли участь в облаштуванні зеленої зони бульвару академіка Вернадського в рамках весняного двомісячника благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Святошинського району.

В ці дні вони активно працювали не тільки в аудиторіях, постігаючи «граніт» науки, а й на прилеглій до університету території. Цікаво, що екологічна акція стартувала від пам'ятника Вернадського В.І. - видатного вченого, автора теорії про біосферу та ноосферу. Упевнені, що учасники заходу ще раз, власним прикладом, підтвердили його думку, що біосфера під впливом наукових досягнень та людського розуму переходить у новий стан – ноосферу, сферу взаємодії суспільства і природи.

Навіяти роздуми про людину і навколишнє середовище, просто поспілкуватися з друзями, створити ще більш відверті та дружні відносини між викладачами та студентами допомогло весняне сонечко, гарний настрій та спільна мета– зробити вулицю, район, місто чистішими і затишнішими можна, лише розпочавши з себе, з власної відповідальності за свої вчинки.

У Європейському університеті це добре розуміють. Університет іде дійсно європейським шляхом, де рух волонтерства – це гарна альтернатива сумнівним розвагам, найкращий засіб соціалізації молодого покоління, можливість для формування людських якостей, що відрізяють населення без обличчя від живих та чуттєвих людей, активних та мислячих громадян. Варто зазначити, що для європейских компаній наявність у резюме запису щодо участі в волонтерському проекті суттєво підвищує шанси на заняття вакантної посади, адже роботодавець розуміє, що перед ним людина з активною життєвою позицією, а то й харизматичний лідер, який не тільки здатний успішно справитися з поставленими задачами, а й повести за собою людей.

Тож екологічна акція чистить не тільки вулиці рідного Києва, а й душі. Дозвольте подякувати і студентам і науково-педагогічному колективу за небайдужість і гарну роботу! Хай завжди Ваші благородні вчинки повертаються до Вас повагою і добром!

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard