Вгору
  • ІІ Всеукраїнська зимова правнича школа
  •  

picЗ 4 по 9 лютого 2012 року на високогірній туристичній базі «Едельвейс» Європейського університету на горі Бескид (Мижгірський район, Закарпатська обл.) проходила ІІ Всеукраїнська зимова правнича школа, організаторами якої виступили Міністерство юстиції України, Європейський університет та Координаційна рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції. Партнерами цьогорічного заходу виступили Програма розвитку Організації Об'єднаних націй в Україні, Ліга студентів Асоціації правників України, та адвокатська контора «Василик та Євстігнєєв».

picМета проведення Школи - формування нової української юридичної еліти, підвищення професійного рівня, самореалізація наукового, творчого, організаційного потенціалу молоді, створення умов для організованого дозвілля та спілкування молодих людей, налагодження співпраці між юридичними студентськими організаціями.

З метою поєднати навчання та відпочинок, окрім теоретичних та практичних занять для учасників були організовані гірсько-лижні екскурсії, екскурсія до водоспаду Шепіт, катання на лижах та творчі вечори, присвячені особистому розвитку.

picВ рамках заходу відбулася серія теоретичних та практичних майстер-класів від відомих юристів, адвокатів та професійних тренерів з особистого розвитку. Зокрема, адвокат Тетяна Монтян підняла дуже актуальну на сьогодні тему правової природи ОСББ та ЖКХ, яка викликала бурхливе обговорення серед студентів.

picНе менше запам'яталась зустріч з керуючим партнером адвокатської компанії «Легітимус» Миколою Очкольдою, яка була проведена у формі дружньої бесіди в затишній атмосфері камінної зали. Майстер поділився секретами та рецептами успішної побудови кар'єри молодого юриста.

Справжній шквал емоцій викликала лекція Ірини Калінської , по закінченню якої студенти вишикувались в чергу за індивідуальними консультаціями та порадами.

ІІ Всеукраїнська зимова правнича школа залишила слід в серці всіх учасників. А обіцянка кожного повернутись в те саме місце і в той же час через рік – яскраве тому свідчення.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard