Вгору
  • IX Всеукраїнська правнича школа з судочинства зібрала своїх учасників в Європейському університеті.
  •  

picВже традиційний для юридичної спільноти захід зібрав молодих правників з усіх куточків нашої країни в стінах Європейського університету.

Правнича школа була організована Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України спільно з Міністерством юстиції, Європейським університетом та проектом «Справедливе правосуддя» Агентства США з міжнародного розвитку.

picШкола дала унікальну можливість молодим правникам поспілкуватися з суддями, адвокатами і задати найрізноманітніші питання та обговорити практичну сторону сучасного судочинства та процесу.

picПоділитися своїми знаннями з молодими колегами з радістю відгукнулися Марчук Наталія – суддя Вищого спеціалізованого суду України, Шаповалова Ольга – суддя Верховного суду України у відставці, головний науковий співробітник Національної школи суддів, головний редактор журналу «Судовий вісник», Костишина Ольга – директор Департаменту представництва інтересів держави в міжнародних та іноземних судах Міністерства юстиції України, Ольга Ніколаєва – радник з правових питань Проекту USAID «Справедливе правосуддя», Агаян Ашот – радник з юридичних питань та громадянського суспільства Проекту USAID «Справедливе правосуддя».

pic

picДругого навчального дня своїми думками про майбутнє судової системи та порадами з молодими правниками поділилися відомі адвокати Єкатерина Гупало – адвокат, радник, компанії ARZINGER, Прудкий Олексій – юрист Адвокатської групи «LCF», Денис Овчаров – адвокат, партнер адвокатського об'єднання «Юскутум».

picХотілося б наголосити на потужній фінансовій, організаційній та методичній підтримці проекту USAID «Справедливе правосуддя», о дозволили провести реалізувати на потужному рівні. Персональна вдячність Євгену Которобаю, координатору та натхненнику даного проекту!

Кажуть вкладаючи в освіту ти вкладаєш в своє майбутнє, впевнені, що завдяки спільним зусиллям даний проект здійснив потужний внесок в майбутнє України!

Андрій Бутенко - Проректор з навчально-виховної роботи, декан Юридичного факультету Європейського університету

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard