Вгору
  • Команда студентів Європейського університету у національному фіналі конкурсу стартапів в рамках проєкту «Підприємницький університет»!
  •  

 Вітаємо команду наших креативних першокурсників Білецького Родіона, Вакуленко Софію, Потабенка Микиту, Сміяна Віталія, які стали учасниками національного фіналу конкурсу студентських стартапів  зі своєю інноваційною ідеєю "Smarty InSole" - розумна устілка для взуття з gps навігацією!

 Протягом першого семестру 2020-2021 навчального року студенти Європейського університету вивчали дисципліну «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами», брали активну участь в івентах стартап клубу StartupClub EU та плідно працювали над власними креативними бізнес ідеями.

В грудні 2020 року у Європейському університеті відбувся фінальний онлайн пітчинг інноваційних студентських проєктів, на якому результати своїх розробок представили 22 команди. Найкращі 5 з них були рекомендовані журі до подальшої участі в конкурсі стартапів серед 130 команд із різних українських університетів.

 У січні 2021року Мережа академічних бізнес-інкубаторів YEP провела для студентських команд, що подали заявки і пройшли відбір,  онлайн буткемпи і триденний пітчинг-півфінал конкурсу. В результаті команда Європейського університету  "Smarty InSole" увійшла до 10 найкращих стартап ідей і пройшла у фінал!

Перший національний фінал конкурсу студентських стартапів проходитиме онлайн 18 лютого 2021 року в рамках проєкту «Підприємницький університет», який реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством освіти і науки України, ГО «Платформа інноваційного партнерства» YEP, Українським фондом стартапів за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Тож вболіваймо разом за нашу студентську команду «Smarty InSole», удачі  їй та перемоги у Національному фіналі конкурсу стартапів!

Слідкуйте за новинами стартап клубу Європейського університету на наших сторінках у Фейсбук  та Інстаграм 

 

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard