Вгору
  • «Першокурсник Європейського університету – 2009»
  •  

31 серпня 2009 року позивні студентського гімну «Гаудеамус» сповістили про початок урочистого посвячення у студенти в Європейському університеті. Із цим знаменним у житті днем студентів-першокурсників привітав ректор Європейського університету, Голова Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності, професор Іван Іванович Тимошенко та оголосив свято «Першокурсник Європейського університету – 2009» відкритим!

Із року в рік із з привітальними словами до батьків та першокурсників звертається Перший проректор Європейського університету, професор Зоя Іванівна Тимошенко, яка в своїй промові висловила вдячність батькам за вибір навчального закладу і довіру до професорсько-викладацького складу університету, а першокурсникам побажала успішного в навчанні, плідного в науці та яскравого в творчому контексті студентського життя.

З найкращими побажаннями до нових студентів Європейського університету звернулися й численні поважні гості: народний депутат, Голова піклувальної ради Європейського університету – Анатолій Володимирович Толстоухов; Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців з корпоративної безпеки, доктор юридичних наук - Василь Васильович Крутов; Директор інституту Вищої освіти Академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор - Володимир Іларіонович Луговий, віце-президент, фінансовий директор Українського національного комітету Міжнародної торгової палати – Марія Володимирівна Мартиненко; Перший секретар Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні – Гаральд Геррманн та ін.

Традиційно благословив та освятив першокурсників Європейського університету та присутніх на святі - Єпископ Васильківський, вікарій Київської єпархії, Речник Української православної церкви Київського патріархату – владика Євстратій.

Щирі та привітні вітання із новим, вкрай важливим етапом в житті людини – початком навчання у вищому навчальному закладі, пролунали з вуст Директора Інституту права та безпеки підприємництва, проректора Європейського університету, професора Олени Іванівни Тимошенко, яка висловила впевненість, що студентські роки в університеті будуть використані сьогоднішніми першокурсниками як для здобуття професійної освіти та знань, так і для власного духовного збагачення.

Як і все, що відбувається в житті вперше, студентство теж має свій початок. Ці перші кроки першокурсників Європейського університету розпочалися символічною посвятою в студентську родину - представники від нового поповнення студентської сім'ї Європейського університету отримали від Ректора Європейського університету символічний студентський квиток, а від Першого проректора – символічний ключ до знань.

Наприкінці свята, на підтримку найкращих традицій Європейського університету, студенти перших курсів усіх факультетів проголосили урочисту Клятву Першокурсника Європейського університету, щоб вже завтра розпочати втілювати її в світлих і сучасних аудиторіях університету- «…наполегливо оволодівати знаннями, необхідними для сучасного фахівця, щоб зробити свій вагомий внесок у державотворення та зміцнення економіки нашої України»!

Проректор з виховної роботи
Європейського університету
Пашкова О.Б.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard