Вгору
  • Перспективи управлінської діяльності суб′єктів господарювання в контексті економічної безпеки
  •  

picДиректор Навчально–наукового інституту права та безпеки підприємства Європейського університету доктор філософських наук Тимошенко Олена Іванівна та доцент кафедри менеджменту безпеки підприємств Нагорна Інна Іванівна взяли участь в міжнародній науково-практичній конференції «Перспективи управлінської діяльності суб′єктів господарювання в контексті економічної безпеки», організованої Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького.

picІнститут права та безпеки підприємства Європейського університету багато років готує спеціалістів з менеджменту безпеки та з інформаційної безпеки. Саме він є одним із засновників нового для України напряму підготовки фахівців у сфері менеджменту безпеки підприємств. Директор Інституту права та безпеки підприємства д.ф.н. Тимошенко О.І. наголосила про актуальність цих професій, оскільки забезпечувати економічну безпеку суб′єктів господарювання повинні професіонали.

picУ своїй доповіді в.о. ректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Черевко О.В. поділився своїм баченням економічної безпеки як складової національної безпеки держави. «Щоб вибудувати правильні управлінські рішення, треба розуміти виклики національній економічній безпеці, і в цьому розрізі – політичні та економічні ризики», – наголосив Олександр Володимирович.

Доцент кафедри менеджменту безпеки підприємств Нагорна Інна Іванівна під час конференції презентувала методику оцінки рівня економічної безпеки підприємства як складової механізму її забезпечення.

pic

По закінченню міжнародної науково-практичної конференції учасниками були підведені підсумки роботи. Важливим підсумком роботи конференції стала обґрунтована пропозиція директора інституту права та безпеки підприємства д.ф.н. Тимошенко О.І. про необхідність створення громадської організації яка б об’єднувала фахівців з комплексної безпеки, питань громадської безпеки та окремих напрямів як економічної, інформаційної та екологічної безпеки.

На при кінці учасникам конференції були вручені свідоцтва про участь.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard