Вгору
  • Посвята в студенти Європейського університету - 2014
  •  

picДля кожної родини 1 вересня – є не просто черговим днем поточного року. Це не лише традиційний День знань, це – початок нового життєвого етапу (для першокурсників та їх батьків), це – крокування до поставленої мети (для старшокурсників), це – удосконалення своєї фахової майстерності (для педагога).

picУ Європейському університеті Дню знань передують урочистості з нагоди посвяти першокурсників в студенти. 29 серпня 2014 року з вітальним словом до усіх присутніх звернулися засновники закладу: ректор Європейського університету, професор Іван Іванович Тимошенко, перший проректор, професор Зоя Іванівна Тимошенко та проректор, професор Олена Іванівна Тимошенко.

picЗ найкращими побажаннями до нових студентів Європейського університету звернулися й численні поважні гості: Голова піклувальної ради Європейського університету, доктор філософських наук, професор – Анатолій Володимирович Толстоухов, Ректор Київської парвославнлї богословської академії, Патріарший намісник, голова Синодального управління у справах духовної освіти - Митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній, Надзвичайний і Повноважний Посол Мальтійського Ордену в Україні – Доктор Антоніо Газзанті Пульєзе ді Котроне, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні – Юрай Сівачек, Помічник представника МВС Посольства Азербайджанської Республіки в Україні – Іскендер Заманов.

pic pic pic

На університетській площі студенти Інституту шоу-бізнесу виконали Святковий вальс. За традицією нашого університету першокурсники проголосили урочисту клятву студентів та отримали з рук Івана Івановича та Зої Іванівни символічний студентський квиток та ключ до країни знань, а також доторкнулися до «Її величності Студентської Шари», щоб пощастило на першій сесії.

pic pic pic

Прозвучала хвилина мовчання на знак пошани загиблим героям, що полягли за нашу славну, незалежну Україну.

pic pic pic

Під акорди відомої пісні «Україна – це ми» першокурсникам передали з рук родини Тимошенків традиційний коровай, пригостившись яким, почуваєшся впевненіше і спокійніше, адже ще одна посвята відбулася і попереду 2014-2015 навчальний рік. Саме про це і сповістив усіх присутніх перший дзвоник, отже – у добру путь!..

pic pic pic
pic pic pic
  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard