Вгору
  • Пригоди новорічної ялинки
  •  

Вже прийшли до нас, сповнені казковості та загадковості, Новий рік та Різдво Христове. В кожній домівці замерехтів вогник радості, надії та віри в майбутнє.

Запалав той вогник і в приміщенні Приватного вищого навчального закладу «Європейський університет», який з 19 по 26 грудня проводив благодійні Новорічні вистави «Пригоди Новорічної Ялинки» для учнів загальноосвітніх шкіл та шкіл інтернатів міста Києва.

Щорічна благодійна передноворічна акція проводилась вдруге, і мала на меті, в умовах сучасної економічної кризи, коли велика кількість українських сімей потерпають фінансово, подарувати їхнім дітям трішки тепла та радості перед Новорічними святами – а це, погодьтеся, Велика справа, яка заслуговує на те, щоб стати доброю традицією.

Казку, як і минулого року, влаштовували Центр культури і мистецтв та студенти Європейського університету, і в цьому році в приміщенні учбового закладу було проведено 16 благодійних концертів для дітей.

Усі ці дні в концертній залі Європейського університету – аншлаг. Творчий колектив збирав повну залу маленьких глядачів. У більшості випадків звучали дуже схвальні відгуки про вистави зі сторони глядачів. А, за словами вихователів та вчителів, які супроводжували дітей, вистава «Пригоди Новорічної Ялинки» може сміливо похвалитися всіма атрибутами театрального хіта. Адже вистава вразила не тільки сюжетом, а й самими акторами.

Та найголовнішим було те, що з концертної зали юні глядачі виходили щасливими, бадьорими, веселими та з піднесеним настроєм, чого і домагалися студенти та працівники Європейського університету.

Фоторепортаж: «Пригоди новорічної ялинки»

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard