Вгору
  • Студенти юридичного факультету відзначили професійне свято
  •  

picДень юриста – це професійне свято, яке відзначають правники всієї країни 8 жовтня згідно з указом Президента України від 16 вересня 1997 року. Це свято об'єднало всіх юристів України, які працюють у різних сферах.

Юридичний факультет Європейського університету традиційно насичено відзначає цей день. Ранок почався вже з традиційного конкурсу вітальних стінгазет. В конкурсі вітань перше місце поділили першокурсники та студенти магістри!

Давньою традицією правничого факультету є зустрічі з видатними діячами - практиками, що проходять в форматі майстер-класів. Цього року для того, щоб поділитися своїми знаннями з молоддю та відповісти на актуальні запитання студентів до нас завітав відомий адвокат, керуючий партнер юридичної фірми "ЛЕГІТИМУС", член правління Асоціації правників України Микола Геннадійович Очкольда.

Майстер клас, що провів пан Микола, був направлений на мотивацію і орієнтацію майбутніх правників при пошуках першого робочого місця та містив підказки, як переконати роботодавця у власній компетентності на необхідності. Як правильно поводитись на співбесіді при прийомі на роботу, як правильно себе подати в резюме – підказки про ці важливі питання отримали молоді правники від знаного практика. Звичайно найцікавішим була заключна частина майстер класу, коли студенти могли задати всі запитання які їх цікавили.

Від студентства факультету хочемо подякувати Миколі Геннадійовичу за науку і час проведений з нами. Концепція навчання на юридичному факультеті будується на поєднанні теорії та практики і дана зустріч була тому підтвердженням.

По закінченню дня юриста адміністрація факультету, на урочистих зборах, відзначила кращих студентів правників та від імені ректора Івана Івановича Тимошенка нагородили їх подяками та почесними грамотами, а студентською радою був проведений «правовий – квест» в якому студенти проявили, як власну кмітливість так і фізичну підготовку.

То ж ще раз всіх юристів вітаємо з професійним святом!

Студентська рада Європейського університету.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard