Вгору
  • Свято «День знань» у початковій школі і гімназії «Євроленд» Європейського університету
  •  

picТрадиційно 1 вересня приміщення гімназії та початкової школи "Євроленд" наповнилося дитячим гоміном і сміхом. Піднесений настрій проникав у всі куточки великого світлого приміщення Зимового саду де зібрався весь педагогічний колектив, учні та їх батьки.

picЗ вітальним словом до усіх присутніх звернулися перший проректор Європейського університету, професор Зоя Іванівна Тимошенко. Вона щиро привітала усіх школярів, особливо, першокласників. Зоя Іванівна з великою теплотою згадала свої шкільні роки і побажала учням пронести святковий настрій в душі через все життя.

picПро давні народні традиції українського школярства повідала в своєму привітанні директор навчального комплексу "Євроленд", професор Олена Іванівна Тимошенко.

Гість гімназії заступник голови Святошинської районної у м. Києві ради Неоніла Анатоліївна Богатирчук щиро привітала усіх учнів зі святом і висвітлила роль та досягнення гімназії "Євроленд" у освітянських і молодіжних заходах району.

picПершокласникам допомогли попрощатися з дитячим садком і сміливо увійти до Країни Знань улюблені казкові герої Буратіно, Мальвіна і Карабас-Барабас.

picПід чарівні звуки музики виступив бальний клуб «Екс-клас» за участю вихованців початкової школи "Євроленд" під керівнцтвом Тетяни Сергіївни Мушенець.

На завершення свята заступник директора гімназії Діна Феофанівна Ковальчук надала право першого дзвінка учениці 1-А класу Поліні Вергієнко та учню 11 класу Ігорю Лавренюку.

Присутні батьки школярів радісними посмішками підбадьорювали своїх дітей - тепер вже учнів початкової школи і гімназії "Євроленд".


pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard