Вгору
  • «Тенденції розвитку системи вищої освіти в Україні та Ізраїлі. Реалії та перспективи»
  •  

pic18 травня в Європейському університеті був проведений круглий стіл спільно з Ізраїльським культурним центром при посольстві Держави Ізраїль в Україні на тему : «Тенденції розвитку системи вищої освіти в Україні та Ізраїлі. Реалії та перспективи».

Відкрив засідання круглого столу ректор Європейського університету, голова Асоціації навчальних закладів України приватної форми власності , професор Тимошенко Іван Іванович.

pic pic pic

В роботі круглого столу приймали участь : Другий Секретар Посольства Держави Ізраїль в Україні директор Ізраїльського культурного центру Юлія Дор та координатор Академічних програм при Канцелярії Прем'єр-Міністра Ізраїлю,pic співробітник Тель-Авівського університету пані Софі Коцер. На заході були присутні представники Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, громадських організацій, вищих навчальних закладів України та науково-педагогічні працівники та студенти Європейського університету.

Були обговорені питання тенденцій розвитку вищої освіти в Україні та Ізраїлі. У своїй доповіді Пані Софі Коцер висвітлила питання: реформи вищої освіти в Ізраїлі; основні наслідки глобалізації в сфері вищої освіти; вдосконалення та модифікація системи викладання в вищих учбових закладах та розвиток дистанційної освіти в Ізраїльських Вузах.

pic pic pic

picРектор Європейського університету професор Тимошенко І.І. в своєму виступі торкнувся питань розвитку вищої освіти в Україні, співробітництва з Ізраїльськими вищими навчальними закладами, питань міжнародного академічного обміну викладачів та студентів, тощо.

Ізраїльська сторона запропонувала спільну участь у програмах Темпус, обмін викладачами та співробітництво в науковій сфері. Гості ознайомились з навчальним процесом в Європейському університеті, розвитком студентського самоврядування та досвідом дистанційного навчання.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard