Вгору
  • Традиційний щорічний круглий стіл "Безпекотворення: питання теорії, практики та правові аспекти" в Європейському університеті
  •  

4 грудня 2019 року в ПВНЗ «Європейський університет» відбувся традиційний щорічний круглий стіл «Безпекотворення: питання теорії, практики та правові аспекти». Цього року він був присвячений темі: «Формування правової держави в контексті комплексної безпеки».

Організаторами круглого столу виступили юридичний факультет та кафедра менеджменту та маркетингу Європейського університету.

У круглому столі взяли участь представники різних організацій, серед яких були Асоціація спеціалістів кібербезпеки, Європейська асоціація з безпеки та ін.

Відкрила круглий стіл зі словами привітання доктор філософських наук, професор, проректор Європейського університету Олена Іванівна Тимошенко. Під час свого виступу вона акцентувала увагу присутніх на реаліях сьогодення та передумовах розвитку безпекового середовища для бізнесу.

Зацікавила слухачів та спонукала до роздумів доповідь доктора політичних наук, професора  Анастасії Іванівни Некряч «Безпековий простір як запорука співіснування в глобалізованому світі та входження України Європейське співтовариство».

Актуальною і практично орієнтованою була доповідь експерта-почеркознавця з Національного університету «Острозька академія» Сергія Гонгало «Довіряти чи перевіряти? Ознаки неблагонадійності у почерку».

Про шляхи посилення інвестиційної привабливості України для іноземного бізнесу розповіла кандидат юридичних наук, завідувач кафедри права Оксана Хорватова.

Зацікавила слухачів також доповідь практикуючого експерта-поліграфолога Сергія Казьмірука про необхідність впровадження ефективної і комплексної системи корпоративної безпеки на підприємстві.

Про особливості перевірки бізнесу Державною службою України з питань праці доповів кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту та маркетингу Євгеній Крайчак.

Можливі способи захисту бізнесу від актуальних кібернебезпек розкрив генеральний директор компанії Upoint Олексій Дерегачев.

Виступи науковців, практиків, аспірантів та студентів зацікавили широкий загал та водночас висвітили болючі проблеми у сфері безпеки. Учасники круглого столу також сформулювали низку пропозицій щодо покращення у сфері безпеки.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard