Вгору
  • У Навчально-науковому інституті права та безпеки підприємництва Європейського університету відбулась зустріч студентів з керівництвом Європейської Асоціації з Безпеки (EAS)
  •  

pic13 вересня 2012 року студенти факультету безпеки підприємств та юридичного факультету зустрілись з Президентом Європейської Асоціації з Безпеки Лешеком Коженьовскі та незалежним польским експертом з інформаційної безпеки Лукашом Кістером.

Вже протягом тривалого часу факультет безпеки підприємств Європейського університету підтримує тісні зв′язки з керівництвом Європейської Асоціації з безпеки (European Association for Security). Зустрічі з Президентом Асоціації та провідними фахівцями у сфері безпеки з європейських країн традиційно щороку відбуваються за сприяння проректора Європейського університету, директора Інституту права та безпеки підприємництва, професора Олени Іванівни Тимошенко.

pic>Пан Лешек Коженьовскі розповів про сучасні тенденції у розвитку науки про комплексну безпеку (Сек′юритології) та підкреслив важливість підготовки Європейським університетом висококваліфікованих фахівців для структур безпеки. Крім того, були обговорені можливості створення спільної програми навчання, за якою студент може навчатися в Україні та продовжувати у Польщі.

Особливу цікавість у студентів викликав виступ незалежного польского експерта з інформаційної безпеки Лукаша Кістера. Він на власному досвіді показав студентам, як можна поєднувати наукову діяльність в галузі інформаційної безпеки з підприємництвом. Польські партнери виявили готовність брати участь у щомісячних он-лайн заняттях для студентів факультету безпеки підприємств з практичних аспектів безпеки підприємництва.

Після зустрічі представники Європейської Асоціації з Безпеки відвідали сучасну тренажерну залу Європейського університету, де проходили відкриті змагання з силових вправ.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard