Вгору
  • Вітаємо !
  •  

24 травня 2016 року, в день пам'яті святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, вчителів Слов'янських, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звершив Божественну літургію у Володимирському кафедральному соборі м.Києва.

Цього дня на молитву до Володимирського собору завітали професорсько-викладацький склад і студенти Національного педагогічного університету імені

М. П. Драгоманова та Європейського університету. Адже у 2003 р. рішенням Священного Синоду УПЦ Київського Патріархату цей день проголошено «Днем українського студентства».

До дня українського студентства і з нагоди дня пам'яті святих Кирила і Мефодія Предстоятель Київського Патріархату нагородив співробітників університетів церковними орденами та Благословенними патріаршими грамотами.

Вітаємо: Бутенка Андрія Петровича - проректора з навчально-виховної роботи з Орденом «Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого» ІІІ ступеня,  Прокопенко Наталю Семенівну - проректора з навчально-наукової роботи, Тимошенко Максима Олександровича - проректора з юридичних питань та міжнародних зв’язків, Тимошенка Андрія Олександровича - директора фінансово-планового департаменту, Хорватову Оксану Олегівну - завідувача кафедри Міжнародного цивільного та господарського права, Соколову Тамару Миколаївну - завідувача управління персоналу з Орденом «Святих Кирила і Мефодія».

 

Благословенною Патріаршою Грамотою були відзначені: Трикіша Андрій Петрович – ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та іноземних мов, Форостюк Інна Вадимівна – доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін та іноземних мов. Вовчок Олена Йосипівна - голова студентської ради та Козлова Тетяна Олексіївна  – член студентської ради.

Наприкінці було проголошене многоліття професорсько-викладацькому складу університетів і всьому українському студентству.

За матеріалами : cerkva.info

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard