Вгору
  • Запрошення до участі в роботі круглого столу
  •  

Інститут права та безпеки підприємництва Європейського університету спільно з Національним інститутом стратегічних досліджень при Президентові України та Фундацією міжнародних досліджень проводять 26 листопада 2008 року традиційний щорічний круглий стіл на тему:

«Стан безпеки підприємств малого і середнього бізнесу в умовах світової фінансової кризи».

В рамках круглого столу передбачається обговорення питань:

  1. Макроекономічні передумови безпеки суб’єктів підприємницької діяльності в Україні.
  2. Комерційні стратегії захисту підприємств малого та середнього бізнесу.
  3. Організаційно-правові основи безпеки суб’єктів підприємницької діяльності.

А також відбудуться авторські презентації книг:
Валентини Семенюк-Cамсоненко „Як захиститись від рейдерства?” Олени Тимошенко, Олександра Дічека, Валерія Журавля «Противодействие рейдерству».
За матеріалами круглого столу планується видання збірника тез виступів та статей.

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, бульвар академіка Вернадського, 16-в, ауд. 218, о 14:00.

Контактні особи: Хорватова Оксана Олегівна – тел. моб. 8067-70-93-964; e-mail dekanat-uf@kyiv.e-u.in.ua; Решетник Єлизавета - 273-40-28, тел/факс 273-40-28

Додаткова інформація:

За матеріалами «круглого столу» планується видання збірника тез виступів та статей. Оплата за публікацію тез доповідей та наукових статей з розрахунку 30 грн. за збірник

Електронні варіанти виступів оформлюються у вигляді окремих файлів у форматі WORD і включають в себе: заголовок(18 пт., жирний, центрований); ініціали та прізвище автора(авторів, курсів 14 пт., праворуч); посаду і організацію, науковий ступінь та звання авторів, телефони, факс, Е-mail, www-сервер(курсів, жирний 14 пт., праворуч); посаду і організацію, науковий ступінь та звання авторів, телефони, факс, Email, www – сервер (курсів, жирний 14 пт., праворуч); текст (14 пт.). Шрифт – Times New Roman, міжрядковий інтервал полуторний (1,5); параметри сторінок: верхнє і нижнє поля – 2,0 см., ліве – 2,5 см., праве поле- 1.5 см.,; номери сторінок не ставляться; малюнки виконуються у редакторах Excel або Corel Draw (по можливості векторною графікою); скановані малюнки виконуються з роздільною здатністю не менше 300 dpi; формули виконуються в Microsoft Equation 3.0 або Math Tape/. Матеріали для публікації можна надсилати до 10 грудня за адресою бульвар Кольцова, 15в і електронною поштою dekanat-uf@kyiv.e-u.in.ua Об’єм тез виступів до 3 сторінок тексту або до 7500 знаків (з пробілами). Об’єм статей до 0.5 друк. аркушу або до 20000 знаків (з пробілами).

Довідково: Інститут права та безпеки підприємництва в структурі Європейського університету працює з вересня 2002 року. Вперше в країні здійснюється підготовка висококваліфікованих менеджерів у сфері забезпечення безпеки підприємницької діяльності та фахівців з адміністративного менеджменту захисту інформації з обмеженим доступом. Окрім навчального процесу в Інституті постійно ведеться робота з науково-методичного супроводження процесу становлення недержавної складової загальної системи безпеки.

За матеріалами попереднього круглого столу «Безпекознавство: актуальні питання методології, методики та практики викладання» (лютий 2007 р.) у видавництві Європейського університету вийшла збірка наукових праць у 2-х частинах. Книги можна придбати у книжкових кіосках Європейського університету за адресами: бульвар академіка Вернадського, 16в та бульвар Кольцова, 15в.


З повагою,
Оргкомітет круглого столу

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard