Вгору
  • Зустрічі з видатними діячами сучасності - Анатолій Кирилович Кінах
  •  

Анатолій Кирилович Кінах21 листопада в приміщенні Приватного вищого навчального закладу «Європейський університет» в рамках програми «Зустріч з видатними діячами сучасності» відбулася зустріч студентів Європейського університету з народним депутатом та лідером української спілки підприємців Анатолієм Кириловичем Кінахом.

Захід, як заведено, відкрив ректор університету Іван Іванович Тимошенко. Привітавши гостя і студентів, Іван Іванович ознайомив аудиторію із метою заходу та політичною і громадською діяльністю Анатолія Кінаха, і після своєї промови запросив до слова вже всім відомого політика.

Іван Іванович Тимошенко та Анатолій Кирилович КінахАнатолій Кирилович з великим задоволенням та ентузіазмом спілкувався зі студентами, відповідав на різноманітні запитання, що стосувалися політичної та економічної ситуації в Україні, ситуації щодо сомалійського піратства, проблематики розвитку малого та середнього бізнесу та податкової системи в нашій країні, остання, за його словами, вже займає 180-те місце за своєю якістю серед 180-ти країн, податкові системи яких були досліджені. Наголосив на різкому зниженню, за останній період, рівню державного менеджменту, кваліфікації влади і рівню професійності, і що дуже принципово, вмінню об’єднатися навколо та заради національних інтересів.

Загалом же, зустріч пройшла у винятково теплій та позитивній обстановці. Анатолій Кінах, піднесений та задоволений зустріччю, звернувся до аудиторії наприкінці свого виступу зі словами: «Я вдячний можливості спілкування з вами – це для мене, як ковточок кисню». На такій мажорній ноті зустріч завершилась, а студенти Європейського університету ще довго дискутували з приводу різноманітних «гострих» питань.

  • Інші події
  •  
  • fb
  • yt
  • tt
(044) 334-53-04
бульвар академіка Вернадського, 16 В
Visa / MasterCard